Nu knyter vi ihop säcken

AforA grundades 2016 med målsättningen att hjälpa 25 gambiska studenter uppnå kandidatexamen. 30 medmänniskor, 2 ideella föreningar, 1 stiftelse och en handfull företag har genom generösa bidrag hjälpt oss långt över målet. Hela 60 gambiska studenter som annars inte hade haft möjlighet till universitetsutbildning har fått hjälp att uppnå kandidatexamen. Nu har den sista inbetalningen till universitetet gjorts och vi väntar på examensbevis för de sista fyra studenterna. Vi gläds med rapporterna från de övriga 56 om arbete, fortsatt utbildning och familjebildning. Vår hemsida kommer att ligga öppen året ut men inte uppdateras mera. Alla finansiärer och studenter kommer att få en slutrapport från projektet. Vi i styrelsen vill uttrycka vårt varma och innerliga tack till alla som har bidragit finansiellt och engagerat och till våra studenter, vars drivkrafter och ambition är en kontinuerlig källa till hopp!