Just svurit läkareden

har dessa tre AforAstudenter gjort. Fatoumatta S Jallow, Momoudou Kabir Manneh och Khaddijatou FS Cessay fick till slut  färdigt sin läkarexamen under brinnande pandemi. När allt verkade klart i slutet av sommaren med examen på distans kom beskedet att den typen av examen inte var godkäns och de behövde vänta ytterligare några månader på att få göra sina slutprov. Nu är det äntligen klart och alla tre passerade med lysande resultat. Under 2020:s sista dagar svor de läkareden och ikväll har de fest. Vi i styrelsen önskar dem en fanstastisk kväll och är så stolta och glada att ha fått följa dessa begåvade och ambitiösa ungdomar. Tack till Lilianne Boij, Anders Milton,  Anne Eva-Britt Johansson, Anna Josse Eklund, Maria Jidell Lindvall och Thomas Larsson vars generositet har gjort detta möjligt!!!