Utbildning minskar landets beroende

If you look at the impact of education in our country, it contributes immensely to our national development, skriver Fatou Camara som läser ekonomi.  Education reduces the rate of dependency, which if unattended increases the rate of poverty. Therefore, if so many people are educated, they will later be employed, and this can reduce the rate of dependency and increase the working population. All those employed contribute towards national development and become the catalyst in their families. Åtta av våra studenter är nu vid mållilnjen för sin kandidatexamen. Tre har fått preliminära besked att de är klara, en skriver på sin uppsats och en väntar på besked om handledning för sin uppsats. Fyra läkarstudenter är  drabbade av effekter av pandemins effekter på utbildningen men fick i dagarna nytt hopp om att få slutföra sina studier.