Examen i coronatider

Online-undervisningen på University of the Gambia har fungerat över förväntan och våra studenter rapporterar nu att de får skriva sin terminsexamina. Universitetet sätter upp en coronasäker miljö för detta: The university of the Gambia promises to provide hand washing stations in the entry points and is compulsory for everyone to wash hands before exams, They will arrange the tables for social distancing and provide two  masks for each students ,skriver en av våra studenter men berättar också att han har förberett sig själv ifall universitetet inte kan hålla vad de lovar: Besides that, I am not depending on the university for any provision of mask and any materials because I have may own already. I have my masks and hand portable hand sanitizer for personal use. So, if they fulfil their promised is fine but if they failed to keep their promises or the materials are not enough for everyone, well I have mine already to protect myself.  (Bilden är från campus före coronapandemin)