Årsredovisning och ny styrelse

Vi vill tacka alla er för ert generösa engagemang i våra gambiska studenter under föregående år! Och samtidigt passa på att hälsa dig varmt välkommen som påbörjar ditt engagemang nu! Vi hoppas att du kommer att ha mycket utbyte av kontakterna med din student och kanske också vill följa med i vinter när vi åker ned för att följa upp och intervjua nya studenter.

Ny termin – nya studenter att stödja

Nu när det är ny termin så är det också dags för inbetalning av årsvavgiften för dig som valt att stödja en student.  Information om urval och kostnader finns under stöd oss.  Kontakta oss om du har frågor!

Årsredovisning

Vår årsberättelse är reviderad, godkänd och inskickad till länsstyrelesen. Vi har under året hjälpt 27 studenter varav 3 tog sin examen i februari och ytterligare 3 blir färdiga under sommaren. De kvarvarande 21 studenterna kompletteras med 14 nya så att vi under läsåret 2017/2018 hjälper 35 ungdomar att uppnå sina drömmar om en akademisk utbildning.

Ny styrelse vald

Vi har idag tackat Mattias Samuelsson och Chris Koskull för årets arbete i styrelsen och valt in nya styrelseledamöter, David Östby och Hanna Dahlstrand, som har hjälpt var sin student sedan AforA startade och nu vill öka sitt engagemang. Karls Dingertz lämnar också styrelsen men fortsätter sköta stiftelsens ekonomi.